tisdag 15 mars 2011

Förståelse...

Nordanvind är inte fiskarens bästa kompis, trots detta gav jag mig ut. Ibland är viljan efter en havsöring alldeles för stor. Att man sen glömmer handskarna hemma gör saken inte bättre. Usch, nu låter jag negativ. Det positiva är att allt går åt rätt håll. Sakta men säkert klättrar temperaturen upp mot behagliga nivåer. Men efter att jag har tagit några undervattenbilder känns det att det är en bra bit kvar. Jag skulle tippa på att tempen just nu ligger mellan 1-2 grader och då förstår jag att havsöringen inte frestas av mina drag Synnerligen när den med tanke på vinden nog befinner sig i södra Danmark. Men snart så! Några veckor till med detta väder kommer det att sätta igång. Härligt att en ny säsong stundar. Nytt försök får bli till helgen, men formen ska toppas till Bornholm helgen 1 april. Nedan ser ni dagens fluga, den kommer få ett par chanser till. Vi hörs snart!

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar