tisdag 15 mars 2011

Man drömmer sig tillbaka...

Förra årets finaste öring togs av min bror. Jag tror han hade ca två havsöringsdagar förra året. På den tiden hann han ta denna på ca 5 kg plus några blänkare till. Vet inte om jag ska kalla det tur eller skicklighet. Han är dock en fiskare av rang även om familjelivet kommer i först hand nu. Hans främsta styrka är att metodiskt beta av områden och att alltid göra det där extra kastet. Det ger uppenbarligen resultat!


Fisken tog på detta drag(Juoppo) som är framtaget av Peter Bergren och är en av mina favoriter skymningskvällar. Glitterflakes plockar upp de sista solstrålarna och det brukar locka fisken till hugg. Sen tycker jag att det har fin bärighet och är ett prisvärt drag för 99 kr som man vågar chansa med. Nackdelen är väl dess kastegenskaper vilka är sisådär. Du når nog 20 % längre med en Sandgrävling. Samtidigt slår det konkurrenter som Ludde eller ME. Men som sagt, en av mina favoriter!    
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar