måndag 14 mars 2011

Tre och ett halvt försök utan havsöring

Den skånska vintern har varit tuff med mycket snö och is, men med förra året på näthinnan får man ändå vara nöjd. Idag den 14 mars känns det som om klimatet går åt rätt håll och det blir bara varmare. Det finns endast några isflak kvar längs sydkustens strandkanter. 

Tre och ett halvt pass har det blivit för mig sedan premiären och ingen havsöring. Det halva innebar att jag glömde min rulle och jag fick endast beskåda vattnet iklädd vadare. Jag brukar inte ha så här lång tid mellan huggen vilket får mig att fundera. Vad är det jag inte förstår med de inledande förhållandena 2011? Oftast är det nog ivrigheten som gör att det går för fort, men jag vet inte. Jag återkommer med nya idéer och reflektioner.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar