lördag 14 januari 2012

Vackert på ytan!
Det var en vacker dag man vakna upp till! Vindarna var svala men gästvänliga och solen gjorde sitt yttersta för att värma upp den frostbitna marken. Efter allmänna bestyr på förmiddagen var jag efter lunch nere vid kusten. Ytan låg som ett salongsgolv men stora dyningar skvallrade om stormiga dagar tidigare i veckan. En behaglig dag så det ut som tills man kom ner till vattenbrynet. Svart vatten med obefintligt siktdjup. En mindre besvikelse växten inombords, men med det vackra vädret fanns där mycket annat att njuta av. Stötte på en skylt som utan att säga ett ord varnade om att jag borde lägga min tid på något annat idag. Efter att snabbt ha kastat av kustremsan mötte jag upp min mamma och tjej för en promenad på stranden. Inte så illa i brist på fiskbart vatten!  
Vi ses imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar