onsdag 21 mars 2012

Effektiv upphängare för havsöring!

Testade en ny metod i helgen. Jag kan knappast påstå att jag har hunnit samla på mig en massa erfarenhet kring detta upplägg, men det känns värt att testa för framtiden. Skickar här en beskrivning kring hur man bygger sitt tackel. Jag ser främst två drag som är effektiva att använda för detta fiske, Spöket Bullit och Sandgrävlingen. Både dragen kan småjerkas hem med efterföljande fluga. Men jag tror även att andra drag kan testas framgångsrikt.    

1 kommentar:

  1. Testade den metoden för ett par år sedan. Problemet är att det lätt trasslar, man måste ha en styv lina mellan flugan och betet. Men det ser sjukt bra ut vid spinnstopp då man får lite "häng" på flugan innan den dyker efter betet som sjunker. Gav det inte en riktigt chans, bara några få gånger..

    SvaraRadera