söndag 25 mars 2012

När dimman slår till och havsöringen tappar tiden...Det har legat ett vidsträckt moln över Skånes landskap de senatste dagarna. Det har mer påmint om ett olustigt fjällväder än sydkusten med vårkänsla. Jag är också förvånad hur kallt det ändå är på mornarna. Jag beger mig ut aningen morgontrött efter att ha förlorat en timme under natten. Jag gillar inte vädret men min motivation ligger i att jag spinnfiskar med nypolerad 5501 Rocket Japanmodell som är fabrikstrimmad. Det är också några UT-delar på väg som kommer finslipa de sista detaljerna.

Jag fiskar av en mindre sträcka i Malmös närområde(jag tror inte på sydkusten än då vattnet fortfarande är ganska kallt). Det är fina strömmar, men glasklart vatten. Kanske en torsk i alla fall. Men inte! Hör några historier om både torsk och öring med ser inga synliga bevis. Ännu en lottlös dag till sitt slut och jag längtar efter starka och varma vindar som får fart på tillvaron!   

2 kommentarer:

  1. Sebbe Nilsson26 mars 2012 09:05

    Abbekås i går Landade en på 2,7 Kg 2 andra som fick med en på 3,1 & 5 Kg

    SvaraRadera
  2. Grattis! Gött att sydkusten levererar!

    SvaraRadera