onsdag 4 mars 2015

Missa inte när jag föreläser om "Havsöring i Öresund" på Sportfiskemässan


Sportfiskemässan 2015 på Elmia går av stapeln 20 - 22 Mars. Årets stor satsning är "Havsfisketorget" där jag kommer ställa ut och finnas tillgänglig för frågor m.m. På söndagen kl 13:00 håller jag en föreläsning om "Havsöring i Öresund". Jag hoppas vi ses där!

Mer om Havsfisketorget

Havsfisketorget är Sportfiskemässans största satsning i år. Det är dubbelt så stort som förra året och du har chansen att träffa ledande havsfiskeprofiler, testa de coolaste nyheterna och inspireras till att boka olika fantastiska resmål.
Moderator för Havsfisketorget är Bosse Hall, som dessutom kommer att visa sin nya, och av många, efterlängtade bok om Ekolod, den kommer även att finnas till försäljning på plats
På scenen kommer vi att ha ca 7 föredrag per dag och däremellan visa bildspel och filmer
Grossister som CWC. ABU, Bios och Normark kommer visa upp nyheter inom Havsfiskeprodukter, och du kan också få tips av Joel Abrahamsson, som utsågs till Angler of the year av den amerikanska kajakfiskesidan Yakangler.com
Det finns en scen med föreläsningar, filmer och bildspel - Delta i olika workshops – Lär dig rigga sej & knyta tackel. Se Joel Abrahamssons världsmästarkajak fullriggad med vinnarutrustningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar